Alles over de achtergrond van Alles over Assessments

Hét online platform voor de assessmentbranche Alles over Assessments is in 2009 gestart, door Ivo Winkes en Thijs Garritsen. Beiden afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog, met zowel ervaring in het assessmentvak als in de HR-branche.

Alles over Assessments helpt inkopers, (HR)-managers en deelnemers aan assessments bij het kiezen van het voor hen juiste assessmentbureau. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen assessmentbureaus in aanpak, prijs en kwaliteit die voor de niet goed geïnformeerde inkoper van asssessmentdienstverlening soms moeilijk zijn te herkennen en te verklaren.

Daarnaast zet Alles over Assessments zich in om de assessmentbranche verder te professionaliseren.

Kortom Alles over Assessments stimuleert transparantie, kwaliteit en innovatie in de assessmentbranche. En dankzij de inzet van vele mensen die bijdragen aan het tot standkomen en onderhouden van dit platform zijn al veel doelen bereikt. Bekijk het overzicht.

Wil jij samen met het netwerk van Alles over Assessments bijdragen aan het verder versterken van de assessmentbranche of hierover van gedachten wisselen? Mail gerust.

Contactgegevens Alles over Assessments:
drs. Ivo Winkes, Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.
info@allesoverassessments.nl | 0645550731
KVK: 64478289 | BTW: NL855682875B01
Georges Braquehof 23, 3544 KE Utrecht

Links naar websites over de assessmentbranche.